Autohuolto palvelee joustavasti Rovaniemellä

Autokorjaamo Vitikka tarjoaa joustavaa ja osaavaa autohuoltoa Rovaniemellä. Teemme kaikenkokoisten autojen huollot ja korjaukset kattavaa ja hyvin huollettua työvälineistöämme käyttäen. Tuotevalikoimaamme kuuluu tunnettujen valmistajien renkaat ja vanteet. Meiltä saat myös laadukkaat Webasto-lämmittimet.

Ota yhteyttä

Laadukkaita ohjelmointeja kaikille ajoneuvoluokille

Autokorjaamo Vitikka tarjoaa laadukkaita ohjelmointeja kaikille ajoneuvoluokille. Meiltä saat myös ratkaisut DPF-, EGR- ja AdBlue-ongelmiin. Käytössämme on nykyaikaiset vikakoodin lukulaitteet, joilla voimme tehdä kätevästi vikakoodin lukua ja diagnosointia nopeallakin aikataululla.

Virallinen Tec4 Premium -huoltokorjaamo

Meidän kauttamme saat laadukkaat Tec4-moottorinkäsittelyaineet, jotka ovat 25 vuoden tuotekehityksen tulosta. Tec4-tuotteet on testattu käytännön tilanteissa. Voit siis olla varma, että ne ovat varmasti toimivia ja ajan tasalla. Asiantuntevana Tec4 Premium -huoltokorjaamona tarjoamme sinulle parhaat mahdolliset ratkaisut ajoneuvojen puhdistamiseen.

 

Lue lisää: https://tec4.fi/ 

Tec4 Premium -huoltokorjaamot

Meiltä saat nopeaa ja osaavaa palvelua

Kokemuskuvake

Laaja kokemus

Meillä on laaja kokemus eri merkkisten autojen huolto- ja korjaustöistä. Voit siis luottaa haasteellisimmatkin huollot ja korjaukset käsiimme. 

Nopeuskuvake

Nopeus

Ymmärrämme auton huolto- ja korjaustöiden kiireellisyyden. Tästä syystä pyrimme palvelemaan jokaista asiakastamme mahdollisimman nopeasti.

Ammattitaitokuvake

Rautainen ammattitaito

Toteutamme kaikki autohuollon palvelut koulutuksen tuomaa ammattitaitoamme käyttäen.

Luotettavaa monimerkkihuoltoa kaikille automerkeille

Tarjoamme luotettavaa monimerkkihuoltoa kaikille automerkeille. Palveluihimme kuuluu muun muassa:

  • määräaikaishuollot

  • ilmastointilaitehuollot

  • korjaustyöt.

Meiltä löytyy myös laaja valikoima alkuperäisvaraosia tai niitä vastaavia osia. 

Varaa aika huoltoon

Webasto-lämmitin lisää ajomukavuutta

Tarvitsetko luotettavasti toimivaa lisälämmitintä autoosi? Webasto-lämmitin sopii kaikenkokoisiin, sekä bensiini- että dieselmoottorilla toimiviin autoihin.

 

Niin moottoria kuin auton sisätilojakin on järkevää esilämmittää, se nimittäin säästää moottoria ja tekee ajamiseen lähdöstä paljon miellyttävämpää. Webasto-lämmitin toimii kauko-ohjauksella. Pystyt myös ajastamaan sen vaikka edellisenä iltana niin, että lämmitys lähtee käyntiin varhain aamulla. Näin voit vain hypätä lämpimään autoon kylminä pakkasaamuina.

 

Mikäli haluat lisätietoja Webasto-lämmittimistä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Yhteystietoihin

Meiltä löydät myös tuotteet autonhoitoon!

Täyden palvelun autokorjaamostamme löydät myös tuotteet autonhoitoon. Valikoimaamme kuuluu esimerkiksi moottoriöljyt ja nesteet sekä muut voiteluaineet. Tule paikan päälle autokorjaamoomme, niin autamme sinua mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa.